Turvallisuusoppitunnit

Materiaaleja alakoululaisille

Turvallisuusoppitunti koululaisille on suunnattu 2.-luokkalaisille, mutta soveltuu hyvin myös muiden alakoululaisten materiaaliksi. Oppitunti sisältää muun muassa: poistuminen hädän hetkellä, miten toimia jos tulipalo syttyy, hätänumeroon soittaminen ja palovaroittimen tarkistus. 

Tämä etäopetusmateriaali on tarkoitettu aikuisen kanssa yhdessä katsottavaksi. 
 

Materiaaleja yläkoululaisille

NouHätä!-kampanja on yläluokkien valtakunnallinen pelastustaitokampanja. Kampanja lisää nuorten valmiuksia ennakoida ja estää vaaratilanteita. Kampanjassa nuori oppii taitoja toimia onnettomuustilanteissa oikein. Täältä löydät kaikki NouHätä-koulutusmateriaalit käyttöösi: 

Materiaaleja ylä- ja alakoululaisille

Punaisella Ristillä on sähköinen ja ilmainen oppimateriaalipalvelu kaikille luokka-asteille. Materiaali soveltuu loistavasti tueksi etäopetukseen. Materiaaleja on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Teemoina ovat muun muassa ensiapu ja terveys, yhdenvertaisuus sekä ystävyys. Oppimateriaalipalvelun käyttö ei edellytä oppilailta tai vastaavilta käyttäjiltä rekisteröitymistä, mutta opettajaksi kirjautumalla saa käyttöön lisäohjeita materiaalien käyttöön sekä oikeat vastaukset tehtäviin. 

Materiaaleja koko perheelle

Tulipalosta on aikaa pelastautua vain muutama minutti. Siksi jokaisen perheen kannattaa tehdä kodin pelastautumissuunnitelma ja harjoitella tulipalon varalta. 

Pelastautumissuunnitelman tekeminen 

Asiasanat: