Turvallisuusaiheiset pelit

TUOVI kerää käyttöönne lapsille ja nuorille osoitettuja sisäisen turvallisuuden pelejä, jotka opettavat poistumaan palavasta talosta, selviämään häiriötilanteista, lisäävät tietoa sisäisestä turvallisuudesta sekä opettavat poistumaan hankalista tilanteista.

Tästä pääset TUOVI:n sivuille

 --

Pelaa Kodin vaaranpaikkojen metsästys -peliä lasten kanssa. Maksuttomassa pelissä voi oppia, miten kodista saa turvallisemman paikan eikä mm. tulipaloja pääse syntymään. 

Tästä pääset Kodin vaaranpaikkojen metsästys -peliin

 --

Miten selviäisit häiriötilanteessa? Testaa se tässä 72-tuntia pelissä

 --

Lähde kokeilemaan Virpa Palomestaripelin avulla, kuinka selviät kinkkisistä tilanteista virtuaalikoulun tiloissa. Skannaamalla oman koulusi turvakilpiä saat pisteitä, joilla virtuaaliluokkien lukitut ovet aukeavat. Kun pääset luokkaan sisään, vastaat virtuaalihahmon esittämiin paloturvallisuusväittämiin. Pääset myös kokeilemaan sammutusharjoituksia ja pakopelejä rullalaudalla sekä kouluihin piilotetut salaiset yllätykset hauskuuttavat pelin edetessä. Kun olet skannannut turvallisuuskilpiä ja selviytynyt paloturvallisuuskysymyksistä ja -tehtävistä, saavutat virtuaalipalkintoja.


Turun ammattikorkeakoulu on yhdessä pelastusviranomaisten ja kasvatusalan ammattilaisten kanssa kehittänyt Virpa Palomestaripelin, jossa pyritään selviämään haastavista tilanteista ja opitaan samalla paloturvallisuudesta. Lataa peli mobiililaitteeseesi täältä www.virpagame.fi

 --

 

Asiasanat: